Nyitva tartás: Főszezonon kívül előzetes időpont-egyeztetés szükséges. A főszezon június - július - augusztus.

Információ:

hvjon mostZrínyi Attila: +36-30/9361-311 

hvjon mostUdvari Éva: +36-30/5030-475

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vállalkozásunk 1998 óta foglalkozik kerékpár kölcsönzés és bérbe adással, így méltán állítjuk, hogy van némi tapasztalatunk abban, hogy vendégeink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki.

bikebalaton-14Célunk az, hogy minél többen részesüljenek abban az élményben, amit a Balaton körbekarikázása jelent akár gyorsan, 1-2 nap alatt, akár lassan, 6-8 nap alatt. A teljesítmény, amit az út megtétele kíván, nem kis kihívás, de hatalmas öröm és rengeteg élménnyel gazdagítja a bátrakat és kitartókat, akik vállalkoznak a teljes tó megkerülésére (206km) vagy akár csak a keleti medence 76 km-es körbetekerésére.

Kerékpárjaink első osztályú színvonalon repítik a tó körül bicajozókat, kiegészítő kellékeink a kényelmet és a biztonságot szolgálják. Az információval sem fukarkodunk, térképet, látnivalók tömkelegét kínáljuk a turisták számára.
kerekpar-budapest-24kerekpar-budapest-26kerekpar-budapest-28kerekpar-gyerek-20

kerekpar-highway-1kerekpar-highway-2kerekpar-utanfuto-1kerekpar-utanfuto-2
Ha feledhetetlen élményekre vágyik, érez magában kellő erőt és kitartást, ha ki akar szabadulni a hétköznapot szürke világából, ha nem elégszik meg a virtuális világ nyújtotta szórakozással, lepje meg magát, családját, barátait egy feledhetetlen élmény lehetőségével, az együtt töltött idő nyújtotta örömmel. Próbálja ki egyszer, utána már nem tud szabadulni a vágytól, hogy újra és újra két kerékre pattanjon és így ismerje Közép-Európa legszebb és legnagyobb tavát és környékét.

 

Szolgáltatás:

 

  • A kerékpár kiszállítás Siófokon és vonzáskörzetében szállodákba kérhető, de előzetes egyeztetés mindenképp szükséges, apartmanokba és magán-szálláshelyekre díjmentes 2db kerékpártól, más településre kilométer-díjat számolunk.
  • kerékpárjainkat Siófoktól eltérő célállomás esetén máshol hagyni/leadni nem lehet, csak ha elmegyünk a kerékpárokért előre megbeszélt díjért/helyre/ időpontban.
  • rendezvényekre, csapatépítőkre egységes, jó minőségű kerékpárokat biztosítunk kiszállítással is.
  • számos kiegészítő felszerelést tudunk igény esetén adni díjmentesen: telefontartó, biciklistáska, sisak, tartalékbelső, elsősegélycsomag, szerszámkészlet, pumpa, esőkabát, gumipók
  • ingyenes parkolási lehetőség saját, nem zárt területen (felelősséget azonban nem tudunk vállalni a járművekért)

 

A kiegészítő felszereléseket előre foglaláskor, és csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani.

bikebalaton-egyeb-12

bikebalaton-egyeb-13

Kölcsönzőnk ugyan nem szerviz, de a bajbajutottakon szívesen segítünk, ha tudunk. - Our Rent a Bike shop is not a service but we are happy if we can help those who get into trouble with bikes.