Információ:

hvjon mostZrínyi Attila: +36-30/9361-311 

hvjon mostUdvari Éva: +36-30/5030-475

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vállalkozásunk 1998 óta foglalkozik kerékpár kölcsönzés és bérbe adással, így méltán állítjuk, hogy van némi tapasztalatunk abban, hogy vendégeink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki.

bikebalaton-14Célunk az, hogy minél többen részesüljenek abban az élményben, amit a Balaton körbekarikázása jelent akár gyorsan, 1-2 nap alatt, akár lassan, 6-8 nap alatt. A teljesítmény, amit az út megtétele kíván, nem kis kihívás, de hatalmas öröm és rengeteg élménnyel gazdagítja a bátrakat és kitartókat, akik vállalkoznak a teljes tó megkerülésére (206km) vagy akár csak a keleti medence 76 km-es körbetekerésére.

Kerékpárjaink első osztályú színvonalon repítik a tó körül bicajozókat, kiegészítő kellékeink a kényelmet és a biztonságot szolgálják. Az információval sem fukarkodunk, térképet, látnivalók tömkelegét kínáljuk a turisták számára.
kerekpar-budapest-24kerekpar-budapest-26kerekpar-budapest-28kerekpar-gyerek-20

kerekpar-highway-1kerekpar-highway-2kerekpar-utanfuto-1kerekpar-utanfuto-2
Ha feledhetetlen élményekre vágyik, érez magában kellő erőt és kitartást, ha ki akar szabadulni a hétköznapot szürke világából, ha nem elégszik meg a virtuális világ nyújtotta szórakozással, lepje meg magát, családját, barátait egy feledhetetlen élmény lehetőségével, az együtt töltött idő nyújtotta örömmel. Próbálja ki egyszer, utána már nem tud szabadulni a vágytól, hogy újra és újra két kerékre pattanjon és így ismerje Közép-Európa legszebb és legnagyobb tavát és környékét.

bikebalaton-egyeb-12

bikebalaton-egyeb-13

Kölcsönzőnk ugyan nem szerviz, de a bajbajutottakon szívesen segítünk, ha tudunk. - Our Rent a Bike shop is not a service but we are happy if we can help those who get into trouble with bikes.